1. ylpeydenaiheemme on valmis

MYYDÄÄN 4 h + k + s + kph 113 m²

Ensimmäinen paikallavalettu Lifehood Homes -talo on valmis ja myynti on alkanut. Viimeistäkin yksityiskohtaa myöten valmistettu tinkimättä mistään tai oikaisematta yhdessäkään asiassa. Miksi? Jotta voimme lunastaa lupauksemme rakentaa taloja, jotka ovat paitsi arvokkaita ja rakkaita koteja omistajilleen myös koko alueen arvostusta ja arvoa nostavia paikallisia maamerkkejä.

Kauklahti on Suomen ykkönen!

1. Lifehood Homes -konseptin mukaan rakennettu paikallavalutalo on nyt valmis ja myynti on alkanut.

Ei ole sattumaa, että 1. kohde valmistui juuri Kauklahteen. Alueen suosio kasvaa kasvamistaan, vuonna 2022 Kauklahti valittiin Suomen nopeimmin arvostustaan kasvattavaksi asuinalueeksi.

Me haluamme olla tulevaisuuden asumisen suunnannäyttäjiä, uuden, kestävän ja järkevän talonvalmistustavan kehittäjiä. Lupauksemme mukaisesti luomme koteja, joista on iloa paitsi asujalleen myös ympäröivälle yhteisölle.

as. oy panorama

Kauklahteen nyt valmistunut paikallavalutalo pitää sisällään kolme samanlaista, mutta hiukan eri tavoin varusteltua asuntoa. Neliöitä on jokaisessa 113 pitäen sisällään olohuoneen, keittiön ja 3 makuuhuonetta. Olohuone ja avokeittiö ovat yhtä avointa, valoisaa tilaa, upeasti varusteltu keittiö, joka täyttää vaativimmankin toiveet. Lisäksi asunnoissa on tunnelmallinen saunaosasto, kodinhoitohuone sekä työtila. Isolta parvekkeelta avautuu upea näkymä Kauklahden luonnonkauniiseen maisemaan. Etupihalla on myös viisi autopaikkaa katoksessa, joka on varusteltu sähköautojen latauspistein.

mikä paikallavalutalo?

Valitsimme rakennustavaksi paikallavaletun betonin, sillä se mahdollistaa ainutlaatuisen korkealuokkaisen arkkitehtuurin ja luovuuden. Betonin sisälle “voi piilottaa” (integroida) ison määrän talotekniikkaa ja varauksia, joiden toteuttamisessa on jopa arvokohteissa totuttu pinta-asennusratkaisuihin. Betoni on lisäksi kosteusteknisesti turvallinen ja käytännössä ”ikuinen” materiaali. Paikallavalutalossa nukut yösi paremmin.

Varaa esittely alta ja koe itse paikallavalutalon taika. Korkea laatu ja tinkimätön rakentamisen laatu välittyy kaikesta.

as oy panorama

Asunnot:
Nro Huoneistotyyppi             Pinta-ala
B 1  4h + k + 2 x kph + s + työtila + parveke 113,00 m2
B 2  4h + k + 2 x kph + s + työtila + parveke 113,00 m2
B 3  4h + k + 2 x kph + s + työtila + parveke 113,00 m2

Autokatospaikat:
Ap 1 Autokatos 15,00 m2
Ap 2 Autokatos 15,00 m2
Ap 3 Autokatos 15,00 m2
Ap 4 Autokatos 15,00 m2
Ap 5 Autokatos 15,00 m2

Yhteydenotot:
Tomi Sarlin
myyntijohtaja
Lifehood Homes
P. 050 365 9200 tomi@lifehood.fi

family – elinkaaripalvelut 3.0

Lifehood-konseptiin kuuluu myös uudenlaiseen ajatteluun pohjautuvat elinkaaripalvelut aina tontin valintakriteereistä, tulevista kohteista ja suunnitelmista sekä yksityis- kohtaisesta rakennustapaselosteesta talojen kunnossa- ja ylläpitoon, välitykseen ja arvonnousuun.

Me ajattelemme Lifehood-kotia aina paitsi kotina myös sijoituskohteena, jonka arvonnousu on kaikkien yhteinen intressi. Elinkaaripalveluita kehitetään vielä pitkään yhdessä asukkaiden kanssa. Johtoajatus on kuitenkin aina se, että niiden tulee nostaa asunnon arvoa.

Tutustu tarkemmin FAMILY-sivulla.

kruununa huippuvarustelu

Jo vakiona jokaisessa Lifehood-asunnossa on korkealuokkainen varustelu ja lisävarustevalikoimasta löydät ison joukon asioita, joilla nostat asumismukavuuden – ja samalla asunnon arvon – yhä korkeammaksi.

Olemme varustaneet asunnon nro 2 kattavilla lisävarusteilla, kuten huippuäänentoistolla sekä motorisoiduilla verhoilla.

Lifehood Homes -kodin omistajana saat automaattisesti tunnukset Family-palveluun (salasanalla suojatut jäsensivut) ja näet koko lisävarustevalikoiman.

Rakennustapaseloste pitää sisällään pienimmätkin yksityiskohdat siitä, miten talosi on rakennettu, miksi kuhunkin ratkaisuun on päädytty ja mitä arvoa se tuottaa sinulle. Oivallat nopeasti, mikä tekee Lifehood-kodista uniikin.