THE STORY OF
CREATING FUTURE LANDMARKS - FOR YOU

yhteinen unelma

Lifehood Homes sai alkunsa yhteisestä unelmasta, rakennuksista, jotka eivät ole ainoastaan arvokkaita ja rakkaita koteja omistajilleen, vaan nostavat koko alueen arvoa ja arvostusta nostavia maamerkkejä. Alla tarinamme astetta seikkaperäisemmin.

1.

kunnianhimo synnytti unelman

Lifehood Homes sai alkunsa unelmasta ja kiteytyi konseptiksi valmistaa paikallavalettuja betonisia taloja. “Ikuisia taloja”, sitaateissa, koska niin ei periaatteessa saa sanoa, mutta niin se periaatteessa on.

Tervetuloa tutustumaan Lifehood-konseptiin.

2.

tulevaisuuden maamerkki

Kun tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa unelmaa tulevaisuuden maamerkeistä, ei oikoteihin ole mahdollisuutta. Kaiken on oltava juuri, eikä melkein. Tontin valinnasta suunnitteluun, kunnianhioiseen arkkitehtuuriin ja rakennustapaan, jota ohjaa aina lopputulosta parhaiten palkitseva tapa toimia, kuin helppous, nopeus tai edullisuus.

Koska paras voittaa aina pitkässä juoksussa ja kun konseptin ydintä on “ikuinen talo” -ajattelu, ei paljon pidempiä juoksuja ole.

3.

arkkitehtuuri ja kulmakivet

Paikallavalettu kivitalo on työläs, paljon työläämpi, kuin paraskaan elementti- tai bulkkitalo. Mutta se mahdollistaa ainutlaatuisen korkealuokkaisen arkkitehtuurin ja luovuuden. Se mahdollistaa sitoutuneen yhteistyön arvopohjan jakavien toimijoiden kesken. Se mahdollistaa aivan uuden tasoisen kumppanuuden; winwinwinwin.

Kiinnostaako yhteistyö?

4.

kohde 1: räävelintie, kauklahti

Konsepti koeponnistettiin Kaulahden Räävelintiellä, jonne syntyi ensimmäinen LIfehood-talo.

Niin haastavaksi ja työlääksi, kuin kohde osoittautuikin, se myös konkretisoi konseptin toimivuuden ja vakuutti meidät siitä, että olemme oikealla tiellä. Emme helpoimmalla, emmekä nopeimmalla, vaan lupauksemme mukaisella, kunnianhimoisella ja arvokkaalla tiellä.

5.

family – elinkaaripalvelut 3.0

Lifehood-konsepti kruunu, tai kruununjalokivi, piste iin päällä, on täysin uusiksi ajattelemamme elinkaaripalvelut, jotka kattavat kaiken mahdollisen tontin valinnasta talojen kunnossa-ja ylläpitoon, välitykseen ja arvonnousuun.

Tutustu tarkemmin yhteisö-sivulla.